Činnost oddílu Judo Davle-Štěchovice v roce 2023

Náš malý závodní oddíl se od počátku roku do poloviny měsíce listopadu zúčastnil celkem 31 různých závodů od tzv. pouťáků, které slouží jako rozcvička pro naše závodníky v rámci Sčk a blízkého okolí v rámci sousedních krajů, až po závody pohárové-republikové. Na těchto závodech získali naši závodníci celkem 6 prvních míst, 22 druhých míst a 18 třetích míst.
Mistrem-přeborníkem Sčk se dne 20. 5. 2023 v Berouně stal David Pampel (jedná se pro oddíl již o 45. titul mistra-přebornika Sčk za 19 let jeho působení v Davli). Na stejném závodě získali závodníci oddílu ještě jedno 2. místo a 3 místa třetí.
Účast na MČR v Judo v Ostravě si na základě dosažených výsledků mimo Davida Pampela vyprali v kategorii starších žáků ještě bratři Michal a Dominik Drahozalové.
Závodníci oddílu se MČR v Judo, které se konalo dne 4.11.2023 v Ostravě zúčastnili již podeváté za sebou.
A jak naši závodníci celkově dopadli?
Bratří Drahozalové se proprali do druhého kola, kde skončili. David Pampel ve své váhové kategorii -30 kg si na letošním MČR v Ostravě zaslouženě vypral 3. místo. Od roku 2018 to bylo po pěti letech další medailové umístění našeho závodníka na MČR v judo, kterého se naši závodníci zúčastnili.

Posted in Novinky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *